طرز تهیه باقالی پخته/باقالی پخته با عطر و طعم نوستالژی/باقالی پخته/باقالی/باقالا بهترین روش پخت باقلا اینگونه است که پس از ریختن در آب و گذاشتن بر روی حرارت بمحض جوش آمدن آب شعله چنان تنظیم شود که آب داخل ظرف باقلا قل نزند ولی در حدود دمای صد درجه باقی بماند. قل زدن آب در حال جوش باعث کمی سفت شدن باقلا می‌شود. نمک و ادویه هم آخر پخت اضافه شود. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم اومدم با آموزش باقالی پخته نوستالژی...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین تا باهم این باقالی پخته فوق العاده خوشمزه رو درست کنیم... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۱۵ پاک کردن باقالی ها۰۰:۳۰ پختن باقالی۰۱:۳۰ اضافه کردن مواد آخر پخت۰۲:۰۰ مرحله نهایی۰۲:۲۰ طرز-تهیه-باقالی طرز-تهیه-باقالی-پخته باقالی باقالی-پخته باقالی-پخته-بازاری باقالی پخته,باقالی پخته با پوست,باقالی,باقالی پخته با گلپر,باقالی پخته به روش بازاری,باقلا پخته,آموزش باقالی پخته,طرز تهیه باقالی پخته,باقالی پلو,آموزش درست کردن باقالی پخته,طرز تهیه باقالی,دستور باقالی پخته,باقلا پخته با گلپر,باقالی بازاری,پختن ب