کیک یزدی یکی از انواع کیک های سنتی ایرانی است که مانند شیرینی کشمشی به عنوان یک شیرینی مناسبتی شناخته میشود ، امیدوارم از تماشای این ویدئو لذت ببرید. مواد لازم برای ۱۵ عدد کیک یزدی آرد ۱۳۵گرم معادی یک پیمانه و یک قاشق غذاخوری روغن مایع نصف پیمانه ماست یک سوم پیمانه شکر نصف پیمانه وانیل مقداری پودر هل نصف قاشق چایخوری تخممرغ متوسط دو عدد گلاب سه قاشق غذاخوری عسل یک قاشق مرباخوری جوش شیرین نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه ، حتماً با چاقوی چرب شده روی سطح کیک را برش بزنید تا گنبدی شکل شود.