طرز تهیه شیرینی نخود چی/ شیرینی عید مواد اولیه شیرینی آرد نخوچی الک شده ۴ لیوان پودر قند ۲ لیوان آرد سفید الک شده نصف لیوان روغن نیمه جامد ۱ لیوان پودر هل ۱ قاشق چایخوری زعفران دم کرده غلیظ ۱ قاشق چایخوری برای تزئین ،مقداری پودر غرفه و پودر پسته ============ این شیرینی نیاز به استراحت وچرخ کردن ندارد ولی اگر وقت داشتید اجازه دهید ۳ تا ۴ ساعت استراحت کند چون باعث خوشمزه تر تر شدنش میشود! شما میتوانید تا ۲ ماه در محیط آشپزخانه داخل کابینت نگهداری کنید بدون تغییر طعم و مزه، چون تخم مرغی وجود ندارد! این مقدار شیرینی حدود ۱ کیلوگرم است بعد از پخته شدن! ============= اموزش روغن صاف قنادی به ۲ روش ============= 00:00مقدمه 01:04 آماده سازی خمیر شیرینی نخودچی 03:42 تست کردن خمیر و قرار دادن داخل نایلون 04:56 پهن کردن خمیر 05:57 کاتر زدن شیرینی نخودچی 06:40 قرار دادن داخل فر 09:11 نتیجه نهایی شیرینی نخودچی 09:30 تست کردن نخودچی ============= شیرینی-نخودچی طرز-تهیه-شیرینی-نخودچی شیرینی-نخودچی-خانگی شیرینی عید,شیرینی نخودچی با کره,شیرینی نخودی,شیرینی نخودچی بدون فر,شیرینی,شیرینی آرد نخودچی