khatoonii-jaan بریم برا درست کردن برنجک یا بو دونه مواد لازم برنج سرخ شده ۲پیمانه شکر ۱پیمانه جوهر لیمو ۱/۸قاشق چای خوری آب نارنج تازه ۱قاشق غذا خوری آب ۱/۴پیمانه بریم برا درست کردنش بهترین نوع برنج برا برنجک برنج هندیه چون شکل ظاهری خوب میگیره اول برنج رو میشوریم میزاریم تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد برنج رو وقتی روی دو تا انگشت میگیریم اگه له شد با آب سرد آبکش میکنیم وقتی ابش کاملا رفت روی پارچه پهن میکنیم میزاریم تو آفتاب تا خشک بشه اگه آفتاب نبود و میخواین سریع خشک بشه تو قابلمه آب میریزین میزاریم روی شعله گاز وقتی جوش اومد یه سینی میزاریم روی قابلمه برنج ابکش شده رو میریزم روی سینی تا خشک بشه داخل قابلمه شکر و آب میریزیم تا قوام بیاد حالا میخوایم ببینیم قولم آمادس داخل نلبکی آب سرد میریزیم با قاشق چوبی یک قطره قوام میریزیم اگع داخل آب حل شد قوام آماده نیست شربت رو با دو تا انگشت میگیریم اگه کش اومد قوام آمادس حالا جوهر لیمو میریزیم دو تا جوش خورد خاموش میکنیم داخل ماهی تابه یا قابلمه روغن میریزیم الک میزاریم یه قاشق برنج میریزیم داخل الک تا سرخ بشه برنج های سرخ شده رو داخل سینی