مواد لازم: بادمجان ۵ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۲ عدد(یکی برای مایه گوشتی و اون یکی برای سس) فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن به میزان لازم رب گوجه ۴ قاشق غذاخوری(دو قاشق برای مایه گوشتی و دو قاشق برای سس) روغن به میزان لازم طرز تهیه: بادمجان ها را به صورت راه راه پوست بگیرید.کلاهک بادمجان را بگیرید.به بادمجان ها نمک بزنید و نیم ساعت استراحت بدید تا تلخیش بره.بعد همه طرف بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید.بادمجان ها را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه ،یه عدد پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. فلفل دلمه را ریز خرد کنید و اضافه کنید. دو قاشق رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه.مایه گوشتی آماده ست. با چاقو روی هر بادمجان به صورت طولی شکاف ایجاد کنید. مایه گوشتی را داخل شکم بادمجان بریزید. برای سس: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. یه عدد پیاز را ریز خرد کنید و تفت بدید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. دو قاشق رب گ