قبول داری یه نون محلی آتیشی با یه کوکوسیب زمینی تو دل طبیعت خیلی میچسبه یعنی از وقتی اومدم تو روستا دارم زندگی میکنم یه کارایی انجام دادم که تا به حال تو کل عمرم سمتشونم نرفته بودم به نظرم از مزایای زندگی روستایی هستش که یادمیگیری چجوری خودتو با طبیعت یکی کنی من برای نونم از خمیر مایه استفاده نکردم و برای همین اصلا نیازی به استراحت نداره و دو تا نکته برای اینکه نونتون خوب بشه البته باید زیاد درست کنید تا دستتون بیاد حتما از آب ولرم استفاده کنید روغن مایع هم حتما بزنید که من روغن ارده همیشه استفاده میکنم که باعث میشه نونتون نرم باشه. آب ولرم رو کم کم اضافه کنید و خمیرتون رو ورز بدین اولش یکم چسبنده هستش بعد با ورز دادن چسبندگیش از بین میره اگر خمیر شل بود کمی آرد الک شده روی آن بپاشید و ورز دهید و اگر خیلی سفت شده بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر هم بافت صاف و یکدستی نداشت کمی روغن مایع به خمیر اضافه کنید. کوکو سیب زمینی رو هم من همیشه با سیب زمینی خام درست میکنم . شما تا حالا نون محلی درست کردین؟