آموزش آشپزی طرز تهیه کوفته تبریزی بریم سراغ کوفته تبریزی عالیمون مواد لازم گوشت مخلوط گوساله و گوسفند نسبت80به20: نیم کیلو پیاز: 1عدد متوسط لپه: 1پیمانه برنج: 1پیمانه تخم مرغ: 1عدد ادویه: نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و پولبیبر سبزی خشک معطر شامل: مرزه 1ق.غ و ترخون نصف ق.غ سبزی تازه شامل: تره،پیازچه،جعفری،نعنا و گشنیز: 10ق.غ . مواد لازم برای سس پیاز: 1عدد بزرگ نمکو فلفل سیاه رب گوجه: 3ق.غ زرشک: 1ق.غ مرزه خشک: نصف ق.غ آلو زعفرون . مواد میانی کوفته شاملگردو،پیازداغ،زرشک و آلو . نکته:یکی از نکات مهم برای درست کردن یه کوفته عالی خوب ورز دادن مواد هست طوریکه چربی گوشت دربیاد که اینکارو دستگاه برسادیس به خوبی فقط در عرض یک دقیقه انجام میده وقتی سس جوش اومد کوفته هارو اضافه کنید وبذارید شعله همچنان زیاد بمونه و سس از جوش نیفته بعد مرتب از سس روی کوفته ها بریزید چون فقط باید تا نصف یکم بیشتر کوفته ها تو سس باشن اینقدر اینکارو ادامه بدین تا خودشونو بگیرن بعد از بیست دقیقه درقابلمه رو نیمه بذارید و یکساعتو نیم زمان بدید تا کوفته های خوشمزمون بپزن