7 طرز تهیه ساده کوکی دستور 1: کوکی های شکلاتی کره بدون نمک ، نرم شده 1/2 فنجان (115 گرم) شکر سفید 1/4 فنجان (50 گرم) شکر قهوه ای 1/2 فنجان (100 گرم) با همزن بزنید تا کرم رنگ شود 1 تخم مرغ عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری را بزنید تا ترکیب شود آرد 1.5 فنجان (190 گرم) جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چای خوری هم بزنید 1/2 از مخلوط آرد را اضافه کنید تا مخلوط شود 1/2 باقی مانده از مخلوط آرد را اضافه کنید تا زمانی که چیپس های شکلاتی ترکیب شوند 1. فنجان (160 گرم) به شکل توپ در یخچال قرار دهید به مدت 30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) به مدت 10-12 دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شود اجازه دهید خنک شود دستور 2: کوکی های کره کره نرم شده 1 فنجان (230 گرم) پودر قند 2/3 پیمانه (85 گرم) هم بزنید تا آرد سبک و پفکی شود 2 پیمانه (250 گرم) - در دو دسته اضافه کنید تا مخلوط شود اگر خمیر خیلی نرم شد 2-3 قاشق غذاخوری آرد را اضافه کنید روش اول به شکل دیسکی در بیاورید و در نایلون بپیچید در یخچال به مدت 1 ساعت خمیر برش خورده را به شکل دلخواه در بیاورید شیرینی ها را در سینی فر انتقال دهید