اینو ذخیره کن‌که حتتتما درستش کنی مواد لازم برای قالب قطر ۲۰ سانت ساقه طلایی ۲۰۰ گرم کره حیوانی ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ویلی یا پنیر ماسکارپونه ۳۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم ارد سفید ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد وانیل ۱/۴ ق چ نکته: دمای فر ۱۸۰ درجه و مدت پخت ۱ ساعت میباشد. نکته: بعد از ۱ ساعت فر را خاموش کنید و اجازه بدید چیزکیک داخل همان فر خاموش با در نیمه باز بمدت یک ساعت خنک شود، سپس وقتی به دمای محیط رسید با قالب داخل یخچال بذارید تا چند ساعتی سرد شود. نکته: چیزکیک یهویی نباید از فر داغ خارج بشه چون پفش میخوابه، کم کم باید از دما بیوفته. نکته: بهتره چیزکیک تنوری رو با مخلوط‌کن درست کنید تا با همزن، چون هم راحت تره و هم خیلی حجم نمیگیره و ترک نمیخوره. چیزکیک-تنوری چیزکیک-نیویورکی چیزکیک چیزکیک-یخچالی تمامی محتواها متعلق به صاحبان و تولید کنندگان آن است و کلاسدونی فقط تو انتشار اون کمک میکنه. آدرس تولید کننده محتوا ، تو توضیحات هست. همچنین تو سایت کلاسدونی میتونین راه های ارتباطی باهاشون رو پیدا کنید و از مطالبشون بهره مند بشید.