خلاصه رسپى پيتزا سرزده سیب زمینی 3 نمک فلفل سیاه 1 ق چ آویشن 1 ق چ روغن زیتون 2 ق غ پارمزان 30 گرم نشاسته ذرت 2 ق چ ژامبون یا تاپینگ مورد علاقه 1/2 لیوان پنیر ماتزارلا 1/2 لیوان پوست سیب زمینی ها را بکنید و رنده کنید و آبش را بگیرید و با نمک فلفل، آویشن، روغن زیتون و پارمزان و نشاسته ذرت ترکیب کنید. کف تابه را چرب کنید و سیب زمینی ها را کف تابه پهن کنید و بگذارید با حرارت متوسط بپزد و وقتی منسجم شد و بهم چسبیدند به کمک 2 تا کفگیر، سیب زمینی ها را برگردانید تا روی دوم پیتزا هم سرخ شود. حالا برای تاپینگ، پنیر، ژامبون، اورگانو و مواد مورد علاقه تان را روی کراست پیتزا بریزید و بگذارید 10-12 دقیقه بپزه و پنیر ذوب بشه. نوش-نوش-جانتون ليست كامل خواص سيب زمينى سيب زمينى سايز متوسط ١٠٠ كالرى ٠/١٥ گرم چربى فاقد كلسترول ٢١/٠٨ گرم كربوهيدرات ٢/١ گرم فيبر ٢/١ گرم پروتئين ١٠ ميلى گرم كلسيم ٠/٦٤ ميلى گرم آهن ٢٧ ميلى گرم فسفر ٥٤٤ ميلى گرم پتاسيم ١٢/٦ ميلى گرم ويتامين سى ٠/٢١١ ميلى گرم ويتامين ب٦ ٠/٠٣٨ ميلى گرم اسيد فوليك علاوه بر اينها مقدارى نياسين، كولين و زينك نيز دارد. مى بينيد كه م