۴عدد تخم مرغ و یک لیوان ماست و یک لیوان روغن مایع و کمی نمک را هم بزنید ۲و نیم پیمانه آرد و ۳ قاشق چایخوری بکینگ پودر را ۳بار الک کنید و به مایع کیک اضافه کنید خمیر کیک کمی غلیظ می باشد کف ظرف را چرب کنید و یک لایه خمیر بربزید مواد گوشتی دلخواه مثل مایه ماکارونی یا مواد پیتزا را با ادویه های آویشن پودر سیر آماده کنید و روی خمیر بریزید بعد پنیر پیتزا و مجدد خمیر کیک در انتها مجدد پنیر پیتزا بریزید و با سس تزیین کنید اول به سولاردوم پیش گرمایش بدهید با دمای ۱۷۰ درجه کانوکشن بعد ظرف را روی سه پایه کوتاه بگذارید و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه کیک را بپزید سولاردوم کانوکشن کیکگوشت