کیک سیب و دارچین یک کیک مقوی و بسیار خوشمزه است. هر کس یک بار کیک سیب و دارچین را بخورد آن را در برنامه هفتگی خود قرار می دهد. من امروز برای شما خوشمزه ترین کیک سیب و دارچین را آموزش می دهم و به شما قول می دهم همه عاشق طعم عالی آن خواهند شد. کیک سیب و دارچین امروز بسیار آسان تهیه می شود و یک صبحانه یا میان وعده کامل به حساب می آید. حتما کیک سیب و دارچین به روش من را بپزید و نظرتان را برایم ارسال کنید. طرز تهیه کیک سیب و دارچین در خانه به روش ایزیکوک <a href=' '>00:00</a> - Intro گردو: 1/2 پیمانه <a href=' '>00:09</a> شکر: 2 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:38</a> دارچین: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:41</a> سیب: 2 عدد <a href=' '>00:50</a> تخم مرغ: 4 عدد <a href=' '>2:38</a> شکر: 1 پیمانه <a href=' '>3:01</a> وانیل: 1/4 قاشق غذاخوری <a href=' '>3:04</a> روغن مایع: 1/2 پیمانه <a href=' '>3:22</a> شیر: 1 پیمانه <a href=' '>3:53</a> آرد شیرینی پزی: 3 پیمانه <a href=' '>4:13</a> دارچین: 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>4:32</a> بیکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری <a href=' '>4:43</a> سیب رنده شده: 1 عدد <a