مواد لازم (برای ۱۵ عدد کوکی): - آرد سفید: یک و سه چهارم پیمانه(235 گرم) - پودر کاکائو: یک سوم پیمانه(35 گرم) - شکر: سه چهارم پیمانه(150 گرم) - روغن مایع: یک سوم پیمانه (80 گرم) - تخممرغ: 2 عدد (تقریباً 100 گرم) - بیکینگ پودر: 5 گرم (1 قاشق چایخوری) - وانیل: 5 گرم (1 قاشق چایخوری) - نمک: یک چهارم قاشق چایخوری - پودر قند: نصف پیمانه 50 گرم (برای غلطاندن توپکها) طرز تهیه: روغن مایع و شکر را با همزن برقی یا دستی یک دقیقه هم بزنید. بعد تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به تدریج به مخلوط اضافه کنید. خمیر را با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر کمی چسبناک خواهد بود. خمیر را با پلاستیک بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و فرم دادن آسان شود. از خمیر توپکهای کوچکی به اندازه گردو بردارید(من توپک هایی به وزن 35 گرم برداشتم)، گرد کنید و در پودر قند بغلتانید. توپکها را با فاصله روی سینی فر پوشیدهشده با کاغذ روغنی قرار دهید. در فر از پیش گرمشده با دم