مواد لازم (برای ۱۵ عدد کوکی): - آرد سفید: یک و سه چهارم پیمانه(235 گرم) - پودر کاکائو: یک سوم پیمانه(35 گرم) - شکر: سه چهارم پیمانه(150 گرم) - روغن مایع: یک سوم پیمانه (80 گرم) - تخم‌مرغ: 2 عدد (تقریباً 100 گرم) - بیکینگ پودر: 5 گرم (1 قاشق چای‌خوری) - وانیل: 5 گرم (1 قاشق چای‌خوری) - نمک: یک چهارم قاشق چایخوری - پودر قند: نصف پیمانه 50 گرم (برای غلطاندن توپک‌ها) طرز تهیه: روغن مایع و شکر را با همزن برقی یا دستی یک دقیقه هم بزنید. بعد تخم مرغ ها و وانیل را اضافه و ۲ تا ۳ دقیقه هم بزنید تا کرم‌رنگ و کش‌دار شود. آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به تدریج به مخلوط اضافه کنید. خمیر را با لیسک یا قاشق چوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. خمیر کمی چسبناک خواهد بود. خمیر را با پلاستیک بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و فرم دادن آسان شود. از خمیر توپک‌های کوچکی به اندازه گردو بردارید(من توپک هایی به وزن 35 گرم برداشتم)، گرد کنید و در پودر قند بغلتانید. توپک‌ها را با فاصله روی سینی فر پوشیده‌شده با کاغذ روغنی قرار دهید. در فر از پیش گرم‌شده با دم

کوکی شکلاتی طرز تهیه کوکی کوکی آموزش کوکی

2 ساعت پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:47