آبگوشت یا دیزی غذایی لذیذ، مقوی و فوق العاده خوشمزست که خیلی راحت درست میشه و هر کسی میتونه به راحتی درستش کنه. مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر: - گوشت آبگوشتی: 200 تا 300 گرم - دنبه به میزان دلخواه - نخود: 2 قاشق غذاخوری (از دو ساعت قبل خیس کنید) - لوبیا سفید: 2 قاشق غذاخوری (از دو ساعت قبل خیس کنید) - گوجهفرنگی: 2 عدد - رب گوجهفرنگی: 1 قاشق غذاخوری - پیاز: 1 عدد بزرگ - سیر: 2-3 حبه - مرزه خشک: 1 قاشق چایخوری - چوب دارچین: 1 تکه کوچک - سیبزمینی: 2 عدد متوسط (پوستکنده و درسته) - لیمو عمانی: 2 عدد (از وسط نصف شده و دانهها خارج شده) - زردچوبه،نمک و فلفل سیاه: از هر کدام 1 قاشق چایخوری - آب: حدود 6 لیوان (تا جایی که روی مواد را بگیرد) طرز تهیه: - گوشت آبگوشتی را همراه با نخود و لوبیای خیسخورده، پیاز، سیر، گوجه، رب گوجهفرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، چوب دارچین و آب در یک قابلمه بریزید. - حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس کف روی آب را بگیرید و شعله را کم کنید. - اجازه دهید مواد به آرامی روی حرارت کم بپزند. این مرحله حدود 2-3 ساعت طول میکشد تا گوشت و حبوبات نرم ش