دستور غذای خوشمزه یمنی برای ماه رمضان! با سس تمر هندی یک پیش غذای خوشمزه و راحت درست می کنیم که برای افطار مناسب است. مواد لازم: دو فنجان آرد همه منظوره (400 گرم) دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (30 گرم) بکینگ پودر یک قاشق چایخوری (15 گرم) یک قاشق چایخوری نمک یک تره فرنگی (80 گرم) پیاز سبز 4 عدد (80 گرم) گشنیز (10 گرم) یک عدد سیب زمینی (150 گرم) فلفل تند (اختیاری) آب (1 1/4 فنجان) برای سس تمر هندی: یک عدد گوجه فرنگی گشنیز و فلفل تند سیر یک قاشق غذاخوری آب لیمو سه قاشق غذاخوری سس فلفل کنسانتره تمر هندی (1/4 فنجان) زیره (1/2 قاشق چایخوری) نمک (1/4 قاشق چایخوری) فلفل سیاه (1/4 قاشق چایخوری) دستورالعمل ها: در یک کاسه بزرگ، آرد همه منظوره، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید. تره فرنگی خرد شده، پیاز سبز، گشنیز و سیب زمینی را در کاسه همزن اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. آب را به آرامی داخل کاسه همزن بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر را حدود 10 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود. روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید. در حالی که خمیر