دیگه داشتی بریز.نشدم نریز.تامام مواد لازم دوپیازه آلو:برای دو نفر پیاز ۲ عدد متوسط سیب زمینی ۲ عدد بزرگ رب گوجه دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی ادویه:نمک ،فلفل سیاه و زردچوبه شنبلیله خشک:یک قاشق غذاخوری ۱.سیب زمینی ها رو با آب و نمک بپزید.پوست بگیرید و کمی که خنک شد مکعبی خرد کنید. ۲.پیازها رو خلالی خرد کنید.در روغن تفت بدید،طلایی که شد ادویه و رب بزنید و حسابی تفت بدید. ۳.شنبلیله رو اضافه کنید.یک دقیقه تفت بدین.بعد هم سیب زمینی رو اضافه کنید و تفت بدید. نمک و فلفل غذا رو اضافه کنید. اگر هم دلتون خواست چاشنی مثل ابلیمو اضافه کنید. داغ داغ با نون سنتی بخورید و کیف کنید چنتا غذای سه سوته ی عصای دست کامنت کنید به درد من و خلق الله بخوره.ممنون