طرز تهیه خورشت ناردون مرغ ناردونه خورشت ناردون مناسب شب یلدا + آموزش آشپزی Nardon stew  خورشت ناردون (مرغ ناردونه) یکی از خورش های محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت این خورشت از شهرهای شمالی ایران (گیلان) می باشد. این خورش خوشمزه شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد و از خورش های مجلسی شمال کشور محسوب می شود. خورشت ناردون پیشنهاد خوبیه برای شب یلدا حتما درست کنید و کنار عزیزانتان نوش جان کنید! خورشت ناردون رو میتونید با برنج یا کته سرو کنید. مواد لازم ران مرغ ۳ تکه پیاز ۲ عدد متوسط رنده شده انار دون شده نصف انار الو بخارا ۶ دانه شکر ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل اگر ملس دوست داشته باشید استفاده کنید رب انار ۱ قاشق غذاخوری روغن و نمک به مقدار نیاز زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه نوک قاشق مرباخوری خورشت-ناردون مرغ-ناردونه nardon-stew خورش خورشت ناردونی-مرغ ناردونه ناردونی آشپزی اشپزی-خونگی آشپزی-آسان اموزش-اشپزی یلدا چله فسنجون فسنجان آشپزی-با-رویا