کباب-ترکی دونر-گوشت مواد لازم: گوشت گوساله نیم کیلو سس سویا ۵ ق غ سیر ۲ حبه نمک،فلفل به میزان لازم روغن زیتون ۵ ق غ پیاز برای فیکس کردن سیخ برای دور چین: پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۲ عدد قارچ ۱۰ عدد نمک،فلفل،پاپریکا،روغن زیتون به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را به صورت نازک برش بزنید.سپس با بیفتک کوب ،بکوبید تا بافت گوشت خیلی نازک شود.بهش سویا سس،نمک،فلفل،سیر رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وماساژ دهید.به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از ۱ ساعت،داخل ظرف مخصوص فر،پیاز یا سیب زمینی بزارید،دو تا سیخ به پیاز ،فرو کنید.گوشت های مزه دار شده را از سیخ عبور بدید. یک عدد پیاز را خلالی درشت خرد کنید وداخل ظرف فر بریزید.دو تا فلفل دلمه را درشت خرد کنید و داخل ظرف فر بریزید.به پیاز و فلفل دلمه ،نمک،فلفل ، پاپریکا وروغن زیتون اضافه کنید و بهم بزنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱ ساعت بپزید.بعد از یک ساعت،گوشت پخته را به صورت نواری با کارد،برش بزنید.داخل تابه ،روغن بریزید،قارچ های خرد شده را با حرارت بالا تفت بدید. به قارچ نمک بزنید.گوشت های برش زده ،پیاز ها و فلفل دلمه پخ