نخور عاقا نخور پیراشکی بازاری نخور وقتی خودت تو خونه میتونی خیلی راحت درست کنی چرا پیراشکی بازاری؟ حالا چیا میخوایم؟ ۳-۴ لیوان آرد قنادی ۱ لیوان شیر ولرم ۴ ق.غ شکر نصف ق.چ نمک ۱ق.غ خمیر مایه فوری ۱ ق.چ وانیل ۵۰ گرم کره هم دمای محیط واسه کِرِم شکلاتی: ۱ لیوان شیر ۱/۴ لیوان شکر ۱/۴ لیوان آرد چند تیکه شکلات دستور کاملش تو ویدیو هست اینجا نکاتش رو میگم حتما رعایت کنین آرد رو تا جایی اضافه کنین تا خمیر به دستتون نچسبه و خوب ورز بدین تا بافت پیراشکی خوب بشه. خمیر رو بعد از کاتر زدن ۲۰ تا۳۰ دقیقه بزارین استراحت کنه.بعد حواستون باشه پفش نخوابه که بافت پیراشکی خراب نشه. حتما هم موقع کاتر زدن سطح کارتون رو آرد پاشی کنین. من واسه راحتیه کار کِرِم شکلاتی رو داخل قیف ریختم