پیـ.جمون رو فـ.الو کنید سلام دوستان️ . کرپ بورک . اندازه ها به پیمانه قنادی تبدیل شده هست(لیوان دسته دار فرانسوی با پیمانه قنادی هم اندازه است) مواد لازم برای کرپ: 2 عدد تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پیمانه + یک پنجم پیمانه شیر 1 پیمانه + یک پنجم پیمانه آرد نمک برای داخل کرپ: 1 پاکت سوجوک (از فرآورده های گوشتی ، میتوانید از سوسیس یا کالباس استفاده کنید) 1 عدد فلفل کاپیا 1 عدد فلفل سبز کمی نمک ، فلفل قرمز پرک شده و آویشن پنیر پیتزا به مقدار کافی طرز تهیه: برای مایه کرپ تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. سپس روغن مایع ، شیر و نمک را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در آخر آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی شود. مواد داخل را آماده کنید ابتدا فلفل های خرد شده سپس سوجوک خرد شده را داخل ماهیتابه تفت دهید و کنار بذارید. ماهیتابه نچسب را روی اجاق بذارید و گرم کنید. من روغن نریختم اما اگر فکر میکنید می چسبد میتوانید قبل از ریختن هر مایه کرپ حدود 1 قاشق چای خوری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید. یک ملاقه مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و