مربای به خوشمزه و شفاف با نکات مهم قرمز شدن مواد لازم: به نیم کیلو شکر 3۵۰ گرم (۱.۵ لیوان دسته دار فرانسه) آب ۳ لیوان هل به دلخواه جوهر لیمو ¼ قاشق چایخوری یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: میتونید به رو پوست بگیرید یا همونطور با پوست مربارو درست کنید. به رو به قطعات کوچیک خرد کنید و توی قابلمه بریزید و بهش 3 لیوان آب اضافه کنید، درشو بذارید نیم ساعت صبر کنید تا به کمی بپزه بعد بهش شکرو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید تا شکر حل بشه و آب شروع به جوشیدن کنه. حرارت رو کم کنید، دور در قابلمه یک دستمال بپیچید یا دم کنی بذارید و ۲.۵ تا ۳ یاعت بهش زمان بدید تا با حرارت کم قل بخوره و خوشرنگ بشه. بعد جوهر لیمو رو تو کمی آب جوش حل کنید و به مربا اضافه کنید، ۱۰ دقیقه که قل خورد یکم از مربارو بذارید داخل یخچال و غلظتشو چک کنید. اگه شل بود بذارید با حرارت متوسط بجوشه تا به غلظت مناسب برسه. نکته مهم: شکر رو از ابتدا اضافه نکنید چون باعث میشه به ها سفت بشن و دیرتر بپزن زمانبندی ویدیو: ۰۰:۰۰ مقدمه ۰۰:۲۶ خرد کردن به ها ۰۱:۰۹ پختن به ها ۰۱:۱۷ افزودن شکر ۰۱:۲۳ میزان شکر مربای به ۰۱:۳۹ گذاشتن دم کنی ۰