طرز تهیه تاس کباب با گوشت به روش مجلسی با تمام نکات/طاس کباب/غذای اصیل ایرانی تاس کباب یکی از غذاهای ایرانی معروف است، این غذا در لاله زار یکی از شهرهای استان کرمان قبل از جنگ جهانی دوم طبخ میشده که در طبخ آن از گوشت قرمز، سیب زمینی، به، آلو، روغن مایع، رب گوجهفرنگی، گرد غوره، نمک، فلفل، ادویه، پیاز، هویج و گوجهفرنگی استفاده میشود و این غذا را معمولاً با نان و گاهی با برنج مصرف میکنند. به روش های مختلفی تهیه میشه و درست کردنش خیلی آسونه و مواد اولیه آن در دسترس است.تاس کباب با گوشت گوسفندی تکه ای یا چرخ کرده و مرغ میشه درست کرد.تاس کباب با نان میشه سرو کرد یا در کنار پلو. مواد لازم گوشت ۲۰۰ گرم به،هویج،سیبزمینی،بادمجان و پیاز هر کدام یک عدد درشت رب گوجه- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه- آلوبخارا - آبغوره یا آبلیمو به دلخواه تاس کباب تاس-کباب تاس کباب به تاس-کباب-با-به تاس-کباب-به تاس کباب گوشت تاس کباب با گوشت تاس-کباب-با-گوشت تاس کباب با گوشت گوسفندی تاس کباب با مرغ تاس کباب با گوشت چرخ کرده تاس کباب با به طاس کباب طاس کباب به طاس-کباب-به غذای-فوری تاس-کباب-با-گوشت-گوسفندی تاس-کباب-