چای ماسالا نیوشا کاملا طبیعی بوده و با طعم نسبتا تند و طبیعت گرمی که دارد در بین طرفدارانش حسابی محبوب شده است. این چای بدون رنگ و اسانس می باشد و مواد تشکیل دهنده آن شامل؛ میخک، هل، دارچین، زنجبیل و چای اصیل ایرانی می باشد. شرکت نیوشا یکی از بهترین تولید کنندگان چای ماسالا در کشور است و چون چای ماسالا از ترکیب ادویه های مختلف به دست می‌آید، نیوشا دارای یک فرمول مخصوص از ترکیب مواد است. این ترکیب باعث می شود که طعم هیچ یک از ادویه ها قالب نبوده و یا طعم مصنوعی نداشته باشد. در ادامه با خواص چای ماسالا نیوشا آشنا می شویم. مقداری چای را در قوری یا فلاسک ریخته و 15 دقیقه اجازه دهید تا خوب دم بکشد. باتوجه به ترکیباتی که داخل این چای وجود دارد، اجازه دهید تا خوب دم بکشد تا عصاره درمانی آنها استخراج شود.