دونات-تپلی-و-بازاری مواد لازم: تخم مرغ ۲عدد شیرولرم ۳/۴ لیوان خمیرمایه یا مخمر ۱ق غ یا ۷گرم کره نرم شده یاروغن جامد ۶۰گرم (۳ قاشق غذاخوری ) ارد ۵۰۰گرم یا ۳ لیوان+ ۱/۳ لیوان شکر ۴۰ گرم یا ۴قاشق غذاخوری(۱ قاشق برای عمل آوردن خمیرمایه و ۳ قاشق برای داخل خمیر) نمک نصف قاشق چایخوری اب ولرم ۱/۴ لیوان طرز تهیه: اب ولرم (داغ یاسرد نباشد)رابه همراه یک قاشق غذاخوری شکروخمیرمایه مخلوط کرده، درب ان رابه مدت ۱۰ دقیقه گذاشته واجازه دهیدتاعمل اید.درون ظرفی دیگر تخم مرغهارا باچنگال بزنیدتاازلختی درایند.شکرونمک رابیفزاییدوهم بزنید.کره یاروغن جامد هم اضافه کرده وهم بزنید.سپس شیرولرم ومایه خمیرعمل امده رابریزید و هم بزنید .درنهایت اردالک شده را کم کم اضافه کنید.ابتداباقاشق و سپس بادست خوب هم بزنیدو ده دقیقه ورزدهید(تاجایی ارداضافه کنیدکه خمیرلطیف ویکدستی به دست اید که به دست نچسبد بسته به جنس اردممکن است اردکمتریابیشتری نیازباشد. ولی بیش ازاندازه ارداضافه نشود ،چون خمیرسفت وسنگین خواهدشد ودوناتهای پوکی نخواهید داشت )درحدی که خمیر بدست نچسبد، افزودن اردکافیست.خمیررادرظرف چرب شده قراردهیدوروی ان را بپ