ته-چین-مرغ-و-کشمش مواد لازم: برنج ۴ لیوان ماست چکیده یا خامه ای ۸ قاشق غذاخوری زعفران خیلی غلیظ ۸ قاشق غذا خوری مرغ ۲ تکه کامل(من از مخلوط ران و سینه استفاده کردم ) پیاز ۱عدد نمک ،زرد چوبه ،فلفل به میزان لازم گلاب ۴ قاشق غذا خوری پودر هل نصف ق چ زرشک،خلال بادام و خلال پسته به دلخواه برای تزئین روغن به میزان لازم روغن ۲/۳ لیوان برای مایه ته چین تخم مرغ ۳تا زرده و ۱ دونه کامل کشمش ۱ لیوان طرز تهیه: داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را از چند ساعت قبل بخیسانید و به آب در حال جوش اضافه کنید. برنج را یه کم زنده تر آبکش کنید و بزارید کنار خنک بشه . مرغ ها را با پیاز ، نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین و ۱ لیوان آب بزارید به مدت ۱ ساعت بپزه و وقتی خنک شد ،ریش ریش کنید داخل تابه مقداری روغن بریزید،پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید وتفت بدید.نمک،فلفل و زردچوبه بزنید .کشمش شسته را اضافه کنید و کمی تفت بدید، سپس گاز را خاموش کنید. تو کاسه بزرگ، ۳ تا زرده و ۱ دونه تخم مرغ کامل را خوب با گلاب ،پودر هل