نرگسی-اسفناج موادلازم : اسفناج تازه نیم کیلو پیاز ۲ عدد تخم مرغ ۲عدد سیر۲حبه نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرزتهیه: اسفناج ها را درشت خرد کنید .سپس داخل قابلمه ای بریزید. نیم ساعت با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند. ( نیازی به افزودن آب نیست ).در مدتی که اسفناج میپزد پیازها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند. زردچوبه بزنید و تفت بدید.اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید. (سرخ نکنید) .پس از تفت دادن نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغ ها بسته شوند. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید