کیک ماسالا با شکلات و گردو و سیب یکی از سادهترین و خوشمزهترین کیکهایی که میتونین توی خونه درستش کنین فقط به این نکته توجه کنین که حین هم زدن دورگیری فراموش نشه. دمای فر هم اگه فرتون گازی بود ۱۸۰ درجه باشه و اگه مثل من از سولاردام استفاده میکنین دما ۱۶۰ درجه سانتی گراد باشه. مدت زمان پخت هم بین ۳۵ الی ۴۰ دقیقه ست. مقدار مواد لازم : آرد قنادی: ۱ لیوان تخم مرغ : ۳ عدد شکر: نصف لیوان روغن: نصف لیوان ماست نصف لیوان پودر ماسالا: ۳ قاشق چایخوری نمک: یک پینج بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری وانیل: یک قاشق چایخوری و برای تزئین روی کیک هم میتونین به مقدار دلخواه از شکلات و گردو و سیب نگینی خرد شده و پودر دارچین استفاده کنین️