با آموزش این والک پلوی خوش مزه و لذیذ اونم با مرغ کاراملی همراه من باشین پیشنهاد می کنم تو فصل بهار که این گیاه به صورت خودرو رشد می کنه از خوردنش بی نصیب نمونی و حتما امتحانش کنی سلام فهیمه اگر مثل من عاشق تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و تو این مسیر خوش مزه کنارم باشه بریم سراغ آموزش مواد اولیه والک پلو : والک: ۲۵۰ گرم برنج: ۳ پیمانه نمک: ۱/۵ قاشق سوپخوری روغن یا کره: ۲ قاشق سوپخوری زعفران: ۲ قاشق سوپخوری سیب زمینی: ۱ عدد طرز تهیه: برنج و از سه ساعت قبل شستم و با مقداری نمک خیس کردم والک ها رو شستم و مطابق فیلم خرد کردم زعفران و سابیدم و با مقداری یخ کنار گذاشتم نا رنگش آزاد بشه بعداز ۳ ساعت برنج و داخل آب در حال جوش ریختم بعداز چندتا جوش والک و اضافه کردم و بعداز چند جوش داخل صافی ریختم نکته : اگر خواستین برنج و کته کنید حتما والک و بلانچ کنید قالب و چرب کردم و مقداری نمک و زعفران ریختم وسیله زمینی ها رو داخل قالب چیدم و مقداری برنج و زعفرانی کردم و داخل قالب ریختم و روی برنج زعفرونی برنج سفید ریختم و روش روغن ریختم اگر دوست داشتین کره