مواد لازم برای تهیه آش عباسعلی نخود خیسانده/لوبیا خیسانده/عدس خیسانده/برنج خیسانده/گندم پوست کنده خیسانده/گوشت گوسفند/روغن/ پیاز/کشک/نمک/فلفل سیاه/زردچوبه/دارچین/پودر سیر یا سیر خام/نعنا داغ/پیاز داغ خواص آش عباسعلی با گوشت در میان تمامی غذاهای ایرانی آش با 400 نوع مختلف یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین غذاهای سنتی و قدیمی به حساب میآید که در میان آن حدود 10 مدل آن است که در دستور پخت آن از گوشت استفاده شده است. آش عباسعلی نیز یکی از همین مدلها است که در مواد اولیه آن از گوشت استفاده شده و بسیار مقوی و سالم است، این آش بسیار شبیه به آش شله قلمکار بوده و در میان مردم کرمانشاه از شهرت بسیاری برخوردار است. از مهمترین خواص این آش میتوان به وجود انواع ویتامین و مواد معدنی به همراه مواد مغذی و مفید که برای بدن ضروریست اشاره نمود. آش عباسعلی کرمانشاهی غذایی کاملاً مغذی و سرشار از ویتامین و املاح معدنی است که برای بدن مفید میباشد، این مدل آش به دلیل استفاده از گندم، جو، برنج، گوشت و حبوبات فراوان بسیاری مقوی است و با خوردن یک کاسه کوچک آن میتوانید انرژی خوبی کسب نمایید.