طرز تهیه شیرینی تارت گردویی / شیرینی پایه گردویی / شیرینی عید شیرینی تارت گردویی یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست . شیرینی پایه گردویی به راحتی تهیه میشه و عطر و طعم این شیرینی بسیار عالیست . در این ویدیو مرحله به مرحله روش پخت شیرینی تارت گردویی را خواهید دید . با این روش به راحتی می توانید در خانه شیرینی عید تهیه کنید. مواد لازم: آرد قنادی ۱ پیمانه و ۳ ق غ پودر قند الک شده ۱/۴ پیمانه نمک ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱ عدد متوسط بکینگ پودر ۱/۴ ق چ وانیل ۱/۴ ق چ کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم مواد میانی: تخم مرغ ۱ عدد شکر قهوه ای یا سفید ۱/۴ پیمانه آرد ۲ ق غ کره آب شده ۲۵ گرم پودر هل ۱ ق چ پودر گردو ۵-۶ ق غ زمانبندی ویدیو: مقدمه - ۰:۰۰ مخلوط کردن کره و پودر قند - ۰:۵۳ اضافه کردن آرد به سایر مواد - ۱:۲۲ آماده کردن مواد میانی شیرینی - ۲:۱۰ نحوه قالب زدن خمیر شیرینی تارت گردویی - ۳:۲۶ شیرینی شیرینی-عید شیرینی-تارت-گردویی آموزش-آشپزی آشپزی-آسان