ترشی زردآلو از ترشی های جذاب، زیبا و خوشمزه با طعمی ملس است که در بین ترشی ها محبوبیت دارد و البته کمی نا آشنا. ماده اصلی این ترشی زردآلو است که دارای خواصی چون کاهش دهنده کلسترول خون، مفید برای قلب، تقویت استخوان ها و منبع فسفر، منیزیم، مس، منگنز و پتاسیم می باشد. وجود فیبر بالا در این میوه باعث رفع یبوست می شود. برای یاد گرفتن این ترشی مفید تا بتوانید از فواید زردآلو در کل سال استفاده کنید با ما همراه باشید. مواد لازم برای تهیه ترشی زردآلو: زردآلو ۲۰۰ گرم سرکه سیب ۱/۳ پیمانه آب جوشیده ۱/۳ پیمانه شکر ۳۰ گرم سیر له شده ۳۰ گرم ادویه ترشی شامل:زیره سبز، تخم سیاه دانه ، تخم گشنیز، گلپر، نعنا خشک، زردچوبه و فلفل سیاه و نمک نصف قاشق چایخوری از هر کدام »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»/ ترشی طرز-تهیه-ترشی بانوان-ترشی-و-مربا ترشی-زردآلو زردآلو زرد-الو اشپزی-با-ارسام اموزش آشپزی ترشی-و-مربا مربا طرز-تهیه ترشی-خوشمزه ترشی-زردآلو زردآلو انواع-ترشی طرزتهیه-ترشی ترشی-خانگی آشپزی-باآرسام طرزتهیه انواع-دسر نگهداری-زردآلو-برای-زمستان نگهداری-زردآلو مربای زردآلو,مارمالاد زردآلو,کمپوت زردالو,نکات