خوردن سالاد با سیب زمینی پخته شده بسیار لذت بخش است. من امروز به شما یک سالاد از مخلوط سیب زمینی و تخم مرغ را آموزش می دهم که همه عاشق طعم آن می شوند شما می توانید سالاد سیب زمینی امروز را با نان میل کنید و از طعم آن لذت ببرید. سالاد سیب زمینی امروز طعم فوق العاده ویژه و شگفت انگیزی داره و پیشنهاد می کنم حتما آن را بپزید و نظرتان را برایمان ارسال کنید طرز تهیه سالاد سیب زمینی خانگی به روش ایزیکوک: سیب زمینی پخته شده: 1 کیلوگرم <a href=' '>00:08</a> تخم مرغ: 2 عدد <a href=' '>00:25</a> خیارشور <a href=' '>00:49</a> ژامبون <a href=' '>1:27</a> خیارشور: 1 پیمانه <a href=' '>2:41</a> ژامبون: 1 پیمانه <a href=' '>2:44</a> سس مایونز: 1 پیمانه <a href=' '>2:46</a> نمک: 1 قاشق چای خوری <a href=' '>3:17</a> آویشن: 1/4 قاشق چای خوری <a href=' '>3:18</a> فلفل سیاه: 1/4 قاشق چای خوری <a href=' '>3:19</a> سالاد-الویه سالاد آشپزی-خانگی