فالوده-شیرازی-بازاری-با-چهار-طعم-و-رنگ مواد لازم:برای ۴ نفر شکر ۱ ونیم لیوان اب ولرم ۲ لیوان گلاب ۱/۴ لیوان رشته فالوده نصف بسته (۱۰۰گرم) شربت آلبالو،شربت نعنا،عصاره زعفران و آبلیمو به میزان لازم طرز تهیه: شکر، آب ولرم و گلاب را باهم مخلوط کنید تا شکر حل بشه . لازم نیست بجوشه چون شربت کدر میشه. بعد به مدت ۱۰ ساعت داخل فریز بزارید تا یخمکی بشه. رشته فالوده را با ابجوش، ده دقیقه روی حرارت بزارید تا نرم بشه. بعد ده دقیقه تو کاسه ی اب و یخ بزارید تا خنک بشه و در اخر ابکشی کنید . حالا رشته را با شربت خنک و یخمکی ،مخلوط کنید تا رشته ها سفید و یخی بشه . میتونید به یک پیاله،شهد آلبالو اضافه کنید که قرمز رنگ بشه میتونید به یک پیاله،شربت نعنا یا موهیتو اضافه کنید تا سبز رنگ بشه. میتونید به یک پیاله مقداری زعفران اضافه کنید تا زرد رنگ بشه. به پیاله چهارم،دو قاشق آبلیمو اضافه کنید که سفید رنگ و طعم دار بشه. نوش جان میتونید با بستنی سرو کنید نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماش