پديده شكوفايي جلبك، يكي از مهمترين عوامل زوال كيفيت آب در درياچه ها و مخـازن سـدها مي باشد. در اثر این پدیده برخي از تركيبات آلي توسط جلبک ها در آب تولید می شوند که طعم و بویی شبیه به خاک و کپک را در آب ایجاد می کنند. از طرف دیگر تصفیه خانه هاي متعارف آب قادر به حذف ترکیبات مولد طعم و بو نیستند و علی رغم به کارگیری تمام امکانات و روش های مختلف به منظور حذف طعم و بو عملا کارایی مناسب حاصل نشده است و عدم گوارایی آب موجب اعتراض مصرف کنندگان شهري و ظن بر عدم مطلوبیت بهداشتی نیز شده است. در همین راستا و با مشارکت و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جهموری، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و ستاد نانو طرح به کارگیری فناوری نانوحباب ازن در تصفیه خانه آب ساوه پس از یک سال عملکرد مداوم با موفقیت پایان یافته که رضایتمندی مردم را نیز به همراه داشته است. جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس مراجعه بفرمائید.