تا فصل زردآلو تموم نشده حتما این مربای خوشمزه رو درست کنید مواد لازم زردآلو شکر آب جوهر لیمو یا آبلیمو گلاب زعفران دمکرده به دلخواه برای هر یک کیلو زردآلو به ۷۰۰ گرم شکر، ۳ لیوان آب، نصف لیوان گلاب و یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و یک قاشق زعفران دمکرده احتیاج داریم. اضافه کردن گلاب و زعفران دلبخواهه و میتونید نریزید. به جای گلاب میتونید نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید. در طول پخت مربا نباید در ظرف رو ببندید و نباید زیاد با قاشق هم بزنید چون زردآلو ها له میشن. مربا