یکی از غذاهای پاییزی است که می توانید در روزهای سرد زمستان و پاییز و شب یلدا در کنار خانواده تجربه کنید.این غذا بسیار دلچسب است علاوه بر آن هم از خواص کدو حلوایی بهرمند می شوید و هم گرمی غذاتون متعادل می شود زیرا کدو حلوایی طبع سردی دارد و گردو طبع گرم و برای کنترل قند و چربی نیز بسیار مفید است. کدو حلوایی خیلی خوب به فسنجان لعاب می دهد و مقدار خورشت فسنجان بیشتر می شود و بسیار مقرون به صرفه می باشد و اصلا طعم و مزه کدو حلوایی در آن مشخص نیست. مواد لازم سینه مرغ ۱ عدد مغز گردو ۳ ق غ پوره کدو حلوایی یک پیمانه رب انار ۳ ق غ شکر (دلخواه) ۲ ق غ پیاز درشت ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم ـ می توانید از فیله بوقلمون استفاده کنید تا روغن بیشتری بیاندازد. ـ کدو حلوایی را با مقداری آب میگذاریم کامل بپزد و پوره میکنیم. پیاز نگینی شده راتفت میدهیم.مرغ را اضافه کرده به همراه ادویه ها خوب تفت می دهیم. گردو را اضافه کرده کمی تفت میدهیم (زیاد تفت ندهید چون گردو طعم تلخی میگیرد) رب انار یا رب آلوچهو کدو حلوایی را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سپس مقداری آب میریزیم شعله را کم کرده