آماده سازی مواد اولیه: طالبی خرد شده : 250 گرم شکر : 250 گرم آب : 1 پیمانه آبلیمو : 2/1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا طالبی کوچک و سفتی را انتخاب کنید و پوست آن را جدا کنید و دانه های آن را به طورکامل خارج کنید و طالبی را برش های ریزی بزنید و کنار بگذارید. شکر و آب موجود را درون قابلمه ای مناسب ریخته و مخلوط کنید و روی شعله قرار دهید و منتظر شوید تا قوام پیدا کند و وقتی به قوام مناسبی رسید طالبی های خرد شده را اضافه کنید . در انتهای پخت مربا، آبلیمو را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر شوید تا مربا سرد شود و سپس آن را درون ظروف شیشه ای مناسبی ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.

طالبی آشپزی مربا رسپی دستور آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:55