بلانچ کردن یکی از روش هایی که از فساد مواد غذایی برای نگهداری طولانی جلوگیری میکنه. من چندین سال باقالی و نخود فرنگی رو به این روش بسته بندی و فریز میکنم.اصلا سفت و دیرپز نمیشه از طرفی سبز وخوشرنگ میمونه. دستور: ️نخود فرنگی را پاک کرده و میشوریم. ️داخل قابلمه آب پر میکنیم(خیلی زیاد نباشه که نقطه جوش موقع ریختن نخودها بیاد پایین). ️وقتی آب شروع به حباب زدن یا جوش های ریز کرد بسته به جنس نخود فرنگی بین ۱ تا ۳ دقیقه ،هر از گاهی هم میزنیم تا نخود فرنگی ها یکنواخت پخته بشوند . ️آبکش میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی یخ میریزیم(هر چی یخ تر بهتر،این شوک باعث میشه هم مواد تو فریزر فاسد نشه و هم سبز تر بمونه). ️آبکش میکنیم و می گذاریم تا کامل آب نخود فرنگی ها کشیده شود. ️بسته بندی میکنیم و تاریخ زمان بسته بندی را هم مینویسیم و فریز میکنیم. بهترین زمان ماندگاری نخودفرنگی در فریزر۶ تا ۸ ماه میباشد .