یکی از روش هایی که کشاورزان، برای محافظت از محصولاتشان در برابر حمله آفات استفاده می کنند، سموم شیمیایی می باشد! سمپاشی های مکرر و غیر اصولی، استفاده بیش از اندازه از سموم و رعایت نکردن فاصله زمانی بین آخرین سمپاشی تا برداشتِ محصول، برای عرضه سریعتر آنها به بازار، باعث شده، مقداری از این سموم در محصولاتی که بدست مصرف کنندگان میرسد، باقی مانده که متأسفانه در برخی موارد، حتی با شستن و پوست کندن محصولات کشاورزی هم از بین نرفته و مصرف آنها، ممکن است باعث سرطان، بیماریهای قلبی، مشکلات تولید مثلی و آلزایمر شود. اگر باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی بالاتر از حد مجاز استانداردها باشد، هم سلامت جامعه را به خطر می اندازد و هم با رد شدن محصولات کشاورزی در بازارهای مصرف، خسارتهای اقتصادی زیادی به بار می آورد!