بستنی سنتی زعفرانی بدون ثعلب مواد لازم: خامه صبحانه ۱بسته شیر ۲ لیوان گلاب نصف لیوان هل ۱ ق چ زعفران ۵ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد شکر ۲/۳ لیوان آرد ۳ ق غ خلال پسته مقداری طرز تهیه: اول کمی از خامه (۲ قاشق )رو داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر بزارید تا یخ بزنه شیر ،گلاب، هل و زعفران رو باهم مخلوط کنید و کنار بزارید زرده های تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنید .وقتی کامل مخلوط شد یک مقدار از مخلوط شیر و گلاب رو بهش اضافه کنید و پنج دقیقه هم بزنید تا حسابی کف کنه. بعد باقی مواد رو اضافه کنید به همراه آرد هم بزنید‌ این مخلوط رو روی حرارت بزارید. مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. خاموش کنید و بقیه خامه صبحانه را اضافه کنید و با مواد مخلوط کنید. مواد رو داخل ظرف بریزید و روش خلال پسته به همراه خامه یخ شده قرار بدید. برای ۶ ساعت داخل فریزر استراحت بدید و بعد اسکوپ بزنید.. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپار