پاک-کردن-کله-پاچه-و-پخت-آن-با-توضیحات-کامل-به-سبک-خمینی بعد از اینکه گوسفند مورد نظر را سر بریدید بهتره همون موقع با آب خیلی جوش و چاقوی خیلی تیز موهای سر و پاچه هاش را جدا کنید .چون خیلی راحت تر کنده میشه. اگر آب شما کاملا جوش باشه حتی بدون چاقو هم میتونید موها را بکنید .البته یادتون باشه که گوش هایش را ببرید، چون این قسمت قابل خوردن نیست. حالا پاچه تمیز شده را در دست بگیرید و با چاقو سُم را ببرید کلا مثل کفش جدا میشه و نیازی به بریده شدن توسط چاقو ندارد.همین که چاقو را داخلش بندازید و فشار بدید خودش در میاد. کله و سُم ها را روی گاز بذارید و به اصطلاح کِز بدید تا اگر مویی هست جدا بشه . کله را از قسمت پشت سر در دست بگیرید و بلند کنید و محکم از طرف بینی به زمین بکوبید تا کثیفی های داخل بینی خارج بشه و این کار را چندین بار انجام بدید.بعد شلنگ آب را تا آخر باز کنید و اون را داخل مجرای نای که در پشت کله هست فشار بدید تا آب از بینی خارج بشه و این کار را بهتره با فشار خیلی زیاد انجام بدید تا کاملا بینی تمیز بشه. کله را از فاصله دوفک تا انتهای سر ببرید تا کاملا دو نیم بشه یعنی فک بالا و پایی

کله پاچه پخت گوسفند غذا صبحانه

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 05:32