آموزش-کوفته-کشک ۱-گوشت  ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته  ۱ پ ۴-پیاز  ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم ۶-پیاز داغ  برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز  ۱ عدد ۲-روغن  ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک  ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش  ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم ۶-سیر  ۲ حبه ۷-آب  ۳ پ ۸-کشک  ۲۳۰ گرم ۹-گردو  ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب بده

آشپزی کوفته غذا ایرانی بانوان دسر آشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 00:46