کولی غورابیج، یک غذای اصیل و خوشمزه از گیلان که با ترکیب فسنجون سیاه و طعم دلپذیر سبزیجات معطر و ماهی کولی سرخ شده، تجربهای متفاوت از غذاهای شمالی ایران را به شما ارائه میدهد. این غذا از گیلانیهای با اصالت به دست آمده و جزئیات خاصی در پخت آن دارد که شما را شگفتزده خواهد کرد! آیا تا حالا کولی غورابیج را امتحان کردهاید؟ اگر قرار بود مسابقهای بین کولی غورابیج شمالی و قلیه ماهی جنوبی برگزار شود، به نظر شما کدام برنده میشد؟ مواد لازم برای کولی غورابیج (۴ نفر): • کولی: ۸ عدد (ماهیهای کوچک و پرطرفدار شمالی) • سبزیها: گشنیز، چوچاق، خالواش و نعنا (مجموعاً ۲۰۰ گرم) • گردو: ۲۰۰ گرم • رب انار: ۱ قاشق غذاخوری • آبغوره: نصف استکان • گوجه سرخشده برای تزئین • ادویهها: نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه این غذای عجیب و متفاوت گیلانی با ماهی کولی که سرخ میشود و سبزیجات معطر شمالی، ترکیب جدیدی از طعمها را به ارمغان میآورد.