این شیرینی بهشتی اونقدر لطیفه که وقتی بهش دست بزنید جای انگشت روش میمونه و طعمشم که نگم واستووون بینظیییره مواد لازم: .آرد... ۱۳۰گرم (یک پیمانه)من دوقاشق اضافه تر ریختم برای اینکه خمیر جمع بشه . پودر قند الک شده .. ۷۰گرم ( نصف پیمانه) . کره... یک بسته صد گرمی(دوغ کره رو بگیرید میشه ۸۰ گرم ، یا بجاش ۸۰ کرم روغن صاف که میشه یکسوم پیمانه سرخالی) اموزش هردو رو پست بعدی میذارم . روغن مایع.. یک ق غذاخوری سرصاف . پودر کاکائو.. دو ق مرباخوری وانیل.. نصف ق چ تمام توضیحات و مراحل روی ویدئو هست برای این شیرینی حتما باید دوغ کره رو بگیرید چون اگه دوغشو نگیرید ویا مایعات داخل خمیر بشه شیرینی توفر پهن میشه ،اموزش گرفتن دوغ کره  و اموزش روغن صاف رو پست بعدی میذارم دمای توستر هم ۱۸۰درجه هر دو المنت باهم وقتی سرد وخنک شد شیرینی رو مطابق فیلم تزیین کنید دما و زمان پخت شیرینی خییییلی مهمه اگه زیاد تو فر بمونه زیرش سفت میشه خمیر این شیرینی رو نباید با دست ورز بدین با قاشق مخلوط کنید تا زمانی که خنک نشده بهش دست نزنید چون پودر میشه با این مقدار مواد حدود ۳۰تا شیرینی کوچک داریم این شیرینی در ظرف در