طرز تهیه آش رشته نذری برای 40 تا 50 نفر به همراه نکات کلیدی آش رشته یکی از غذاهای سنتی ایران می باشد و همچنان یک غذای پر طرفدار، می توان این آش خوشمزه را به عنوان غذای اصلی و همچنین به عنوان پیش غذا سرو کرد، آش رشته را بیشتر برای نذری طبخ می شود. ( مواد لازم برای 50 نفر ) دو کیلو پیاز سه بوته سیر خرد شده زردچوبه، ادویه کاری و فلفل سیاه به میزان لازم ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک نیم کیلو نخود نیم کیلو لوبیا قرمز ۲۵۰ گرم لوبیا رشتی ۲۵۰ گرم لوبیا چیتی نیم کیلو عدس دو و نیم کیلو سبزی آش ۳‌بسته رشته آش نمک به میزان لازم آب به میزان لازم کشک ، نعنا داغ و پیاز داغ برای تزیین

آش رشته آش نذری افطاری شبهای قدر

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:11