سلام دوستان گلم امروز اومدم با آموزش یک خمیر پیتزای فوق العاده خوشمزه و عاااالی هر چقدر از ترد و پوک و با کیفیت بودن این خمیر بگم باز هم کمه . دوستان من این خمیر پیتزا رو در روزهای که هوا فوق العاده سرد بود درست کرده بودم الان موفق شدم آماده و بار گذاریش کنم خمیر مایه من سالم بود ولی چون دمای محیطم مقداری سرد بود خمیرمایه من خیلی خوب عمل نیامده بود بعضی مواقع این شرایط پیش میاد باز هم شرمنده ام ولی کیفیت نهایی خمیرم عاااالی و فوقالعاده بود ،بهتون پیشنهاد میکنم حتما یکبار این خمیر پیتزای حرفه ای رو تجربه کنید مطمئنم پای ثابت تمام پیتزا هاتون میشه. میتونم به شخصه بگم تو چند مدل دستور خمیر پیتزای که تا حالا امتحان کردم این دستور فوق العاده ترین هاش بود . این اندازه ها هم برای اون دسته از دوستانی که ترازو ندارند میخوان بدونند تقریبی مواد چقدر میشه با لیوان و قاشق. هر لیوان دسته دار فرانسوی آرد برابر با ۱۲۰گرمه ۱لیوان دسته دار فرانسوی نسبتاً سرخالی آب ۲۲۰گرمه هر قاشق غذاخوری ۱۵ گرمه هر قاشق مرباخوری ۵ گرمه هر قاشق چایخوری ۳ گرمه دما برای توستر و فر های برقی ۲۰ درجه کمتر هستش. پیتزا