دسر سوپرخوشمزه ى يلدا شب يلدا معمولا با لبو چى درست مى كنى؟ خلاصه رسپى چغندر خام رنده شده ١ ليوان كره ١ ق غ شكر ٣/٤ ليوان (بسته به ذائقه ت مى تونى كمترش كنى) پودر نارگيل ١/٢ ليوان كشمش ١ ق غ مغز تخمه ١-٢ ق غ شير ١ ليوان آرد ٢-٣ ق غ پودر هل اختيارى لبو رنده شده را در كره تفت دهيد و شكر را اضافه كنيد. هم بزنيد تا حل شود و پودر نارگيل را اضافه كنيد. هم بزنيد، شير را اضافه كنيد. روى حرارت ملايم ٢٠ تا ٣٠ دقيقه بپزد. آرد را تفت دهيد تا خامى آن گرفته شود و آهسته به چغندر ها اضافه كنيد تا به انسجام مناسب مطابق فيلم برسد. كشمش و مغز تخمه را اضافه كنيد. هم بزنيد. داخل ظرف چرب شده بريزيد. ٢-٣ ساعت استراحت در دماى محيط در ظرف سرو برگردانيد و با نعنا و خلال بادام و پسته سرو كنيد. نوش نوش جانتون Recipe summary Grated beetroot 1 cup Butter 1 tbsp Sugar 3/4 cup Coconut powder 1/2 cup Raisin 1 tbsp Melon seeds 1 tbsp Milk 1 cup Flour 2-3 tbsp Cardamom 1 tsp Instruction as video. Bon bon appetit.