برای پخت ماهی تنوری میتونید از ادویه های زیر استفاده کنید تا ماهی کاملا طعم دار بشه نمک فلفل سیاه زردچوبه پودر سیر زنجبیل ادویه ماهی روش پخت در سولاردام : با پخت ترکیبی ( اسپید کامبی) و انتخاب حالت کامبی 4 دمای 200 درجه قدرت 360 وات و زمان پخت 40-50 دقیقه ( برحسب سایز ماهی و برشته شدن اون به دلخواه خودتون میتونید زمان رو‌کمتر یا بیشتر کنید) برای پخت در فر : روی ظرف رو با فویل بپوشانید و با دمای 200 درجه زمان 40-50 درجه بپزید و در اخر میتونید با گریل از بالا کمی برشته تر کنید طعم دار کردن ماهی : <a href=' '>00:08</a> آماده سازی برای پخت : <a href=' '>00:46</a> روش پخت در فر و مایکروفر : <a href=' '>01:02</a> اتمام پخت : <a href=' '>01:18</a> ماهی-تنوری ماهی برشته-کردن-ماهی پخت-غذا-با-سولاردام سولاردام سولاردام3884 آموزش-مایکروفر