آموزش پخت بوقلمون به این خوشمزگی رو تا حالا هیچکس بهتون یاد نداده ها! تازه اونم با یه غذای محلی یا غذای سنتی ایرانی یعنی آموزش زیره پلوی کرمان. راستش مامان باورش نمیشد من به خواست خودم زیره پلو درست کردم و خوردم! آخه از بچگی به هر غذایی یه ذره زیره اضافه میکرد من نمیخوردم و اون طفلکم نازمو میکشید و یه غذای دیگه برام درست میکرد! (من باشم که عمراً چنین کاری واسه بچه م نمیکنم والاع!) واسه همین چپ چپ نگاهم کرد و گفت زیره پلو خوردی؟! گفتم آخه نمیدونی چقدر خوشمزه شده بود که! فقط زیره هم که نداشت!!! گفت مگه غذاهای من فقط زیره داشت؟! آخه مامان واسه کنارشم بوقلمون درست کردم، نمیدونی چقدر لذیذ شده بود که دیگه خودش بحث رو عوض کرد و احتمالا توی دلش بهم فحش داد مقدار مواد لازم زیره پلو با بوقلمون نصف ران بوقلمون زعفران به مقدار دلخواه زیره سبز: نصف قاشق چایخوری هل یک قاشق چایخوری پودر سیر: یک قاشق چایخوری پودر کره: یک قاشق چایخوری ادویه دود: یک قاشق چایخوری نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی