شربت زولبیا بامیه سهیلا دستورش عالیه من از پارسال یه کم تو یخچال دارم سالم و بدون شکرک مونده . این شربت بار رو داشته باشید واسه شیرینی های شهدی مثل باقلوا،زولبیابامیه ،کنافه، گوشفیل، بامیه هندی وعربی و... از همین رسپی عالی استفاده کنید چون هم خیلی سریع اماده میشه هم اینکه شکرک نمیزنه البته به شرط رعایت نکاتش . نکات: دقت کنید ک قبل از اینکه شربت بجوشه باید شکر کاملا حل شده باشه حتی یه دونه بلور شکر هم داخلش نمونده باشه . پس لازمه ک حرارت خیلی کم باشه و خیلی اروم هم زده بشه تا شکر به دیواره های ظرف نچسبه . وقتی ک شربت شروع به جوشیدن کرد اصلا به دیواره ها قاشق نکشید و شربت رو همش نزنید چون باعث شکرک زدن شربت میشه . وقتی حرارت زیر شربت بار رو خاموش کردید حتما دربش رو محکم بذارید تا دیواره ها عرق کنه و کریستال شکر تشکیل نشه . بعد از اماده شدن شربت زولبیا بامیه ، از همزدنش خودداری کنید چون شکرک میزنه . خلاصه که شربت بار خیلی زود رنجه هواشو داشته باشید . شربت باید برای بامیه و گوشفیل ولرم و برای زولبیا باید شربت بار داغ باشه . آموزش بامیه و زولبیا درجه یک و بازاری رو تو کانالم میت

دسته بندی آشپزی